Ресторан Porto Ресторан Porto

Ресторан Porto

Якщо ви прийшли в Порто випити пляшку вина, і не осушили її до кінця – офіціант закупорить її і відкладе до наступного вашого візиту. Будьте впевнені – вам захочеться повернутися. Не тільки заради вина – місцева кухня не залишить вас байдужим. В пріоритеті, звичайно, риба і морепродукти. Цвях меню – рибна тарілка: два виду риби, кальмари прості і фаршировані, креветки, осміног, гребінці, рис(різото) і картопля. Страва подається на підігрівається підставці – тому ви можете їсти не поспішаючи, і не боятися, що щедра порція (тарілкою “на двох” можуть наїстися три-чотири особи) охолоне. Також порадують любителів морепродуктів інші “фірмові страви ресторану – рибний шашлик і ароматна юшка.