|
|
|
![]() |
||
Якщо ви прийшли в Порто випити пляшку вина, і не осушили її до кінця — офіціант закупорить її і відкладе до наступного вашого візиту. Будьте впевнені — вам захочеться повернутися. Не тільки заради вина — місцева кухня не залишить вас байдужим. В пріоритеті, звичайно, риба і морепродукти. Цвях меню — рибна тарілка: два виду риби, кальмари прості і фаршировані, креветки, осміног, гребінці, рис(різото) і картопля. Страва подається на підігрівається підставці — тому ви можете їсти не поспішаючи, і не боятися, що щедра порція (тарілкою «на двох» можуть наїстися три-чотири особи) охолоне. Також порадують любителів морепродуктів інші «фірмові страви ресторану — рибний шашлик і ароматна юшка.










































