Ресторан The Blue Marlin

Якщо вам пощастило відпочивати на ексклюзивному курорті Пунта Кана “Sanctuary Cap Cana”, ви маєте можливість скуштувати самих свіжих морепродуктів, виловлених з моря буквально кілька хвилин тому. Зробити це можна в ресторані “Blue Marlin”.

Ресторан побудований в традиційному колоніальному стилі. Частково відкритий простір залу продувається океанським бризом, а очеретяна дах рятує від сонця. Споглядання морських далей діє розслаблююче, і час в очікуванні приготування кулінарного шедевра з омарів або креветок пролетить непомітно. Треба зауважити, що Blue Marlin має свої риболовецькі шхуни, свою маленьку флотилію, яка забезпечує різноманітність риби і морепродуктів і дозволяє бути впевненим у їхній якості. Те, що не водиться в місцевих водах, поставляється в ресторан зі всього світу, включаючи Азіатсько-Тихоокеанський регіон, і навіть Іспанії, Чилі і Перу.

Тут працюють висококласні кухарі з великим досвідом роботи. Страви часто авторські, в іншому місці ви не знайдете. Неповторний смак морського окуня або креветок, запечених в пряних листі банана, не зможе залишити байдужим жодного відвідувача. Якщо ви віддаєте перевагу м’ясо, то великий соковитий стейк із соусом по-креольські задовольнить ваші запити і розміром порції, і відмінним смаком. А завершити трапезу варто шматочком повітряного торта і ромом з ароматом тропічних фруктів.